Profil Preduzeća

Preduzeće Hollodex d.o.o. svojim klijentima nudi niz usluga iz oblasti grijanja, klimatizacije, ventilacije, tehničkih planova, precizne klimatizacije, automatike, centralnih nadzornih sistema i ostalih djelatnosti vezanih za navedene instalacije. Sve naše usluge su kreirane na način da ispune zahtjeve klijenata, prvenstveno vodeći računa o kvaliteti.

Na osnovu našeg višegodišnjeg iskustva u izgradnji, montaži, projektovanju i održavanju u mogućnosti smo Vam ponuditi kompletna rješenja bilo da se radi o javnim, privatnim ili industrijskim objektima i radovima. Od idejnog rješenja ili ponude, pa sve do samog izvođenja, uvijek na prvo mjesto stavljamo kvalitetu i preciznost kako u izvođenju, tako i u dogovorima i savjetima, a sve s ciljem da se potencijalni kupac, odnosno investitor, što detaljnije upozna sa budućim rješenjem.


Smatramo da se samo na taj način može odabrati najpovoljnije rješenje za svaki pojedinačni slučaj i izvući najpovoljniji odnos cijene i kvalitete za korisnika naše usluge ili naših proizvoda. Dodatna garancija naše kvalitete je i podrška naših strateških partnera koji prate aktivnosti Hollodex-a i vrše redovnu edukaciju naših tehničara i inžinjera. Naš krajnji cilj je da projektovanje, izgradnja ili isporuka opreme završi na obostrano zadovoljstvo, te da nastavimo održavati sistem u garantnom i postgarantnom periodu, te na taj način ostvarimo ugodnu i dugotrajnu saradnju.

 

Istorija


Hollodex d.o.o. je privatno preduzeće sa sjedištem u Banjoj Luci, osnovano 2000. godine.

Preduzeće su formirali iskusni menadžeri koji su svoje iskustvo sticali radeći sa vodećim kompanijama i proizvođačima u svijetu. Hollodex d.o.o. se u saradnji sa kompanijama Panasonic, Daikin, York International, koje su vodeći svijetski proizvođači opreme za klimatizaciju, ventilaciju, grijanje i drugu specijalnu industrijsku opremu, uvrstio u vodeće distributere u ovoj oblasti u Bosni i Hercegovini. Uz konstantnu tehničku edukaciju, koja je temelj našeg poslovanja, preduzeće puno ulaže u organizaciju koristeći softversko vođenje i upravljanje procesima i projektima. Hollodex je stabilno i ugledno regionalno preduzeće, koje predstavlja simbol znanja, pouzdanosti i kvalitete.